Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. AHAVA (1)
  2. Eucerin (1)
  3. Thea Pharma (1)

Reiniging

Oogmake-up verwijdert u met een goede oogmake-upremover. De ogen zelf kunnen met een oogwassing worden gereinigd. Wilt u de oogleden reinigen? Gebruik dan Blephaclean.

5 Producten
Terug naar boven

Oogreiniging

Onze ogen zijn gevoelig en we moeten er dus voorzichtig mee omgaan. Ze kunnen al snel geïrriteerd raken door dagelijkse invloeden zoals stof, gruis of rook of het dragen van contactlenzen. Om de ogen te reinigen zijn speciale producten nodig die veilig zijn en niet kunnen gaan irriteren. Vrouwen reinigen bijna dagelijks de ogen van make-up. Kies daarom een zeer zacht product en reinig voorzichtig zodat er geen reinigingsmiddel in de ogen komt. Er zijn bij Leef.nl ook speciale hulpmiddelen verkrijgbaar om de ogen te druppelen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen