Bescherming

Oordoppen

Er zijn verschillende soorten oordopjes. Sommigen dempen geluiden zoals die van een snurkende partner, anderen filteren specifieke geluiden, reguleren de luchtdruk of bieden bescherming tegen water.

40 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oorbescherming

Er zijn veel omstandigheden te noemen waarin we oren moeten beschermen tegen teveel geluid. De meest voorkomende zijn oordopjes die bij muziek het oor beschadigen, bijvoorbeeld bij concert en festival. Daarnaast zijn er dopjes die op de motor gedragen kunnen worden om te veel geluid te filteren. Naast geluid willen we ook druk verminderen op onze oren. Bijvoorbeeld tijdens het landen en dalen in een vliegtuig. Bescherming van de oren door water is een andere toepassing. De meest bekende en verkochte is echter de oordop tijdens het slapen om onze snurkende partner of ander lawaai gedurende de nacht niet te hoeven horen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen