Winkelen per
  1. Actieve filters
  2. Ohropax
  3. Alles wissen

Geluiddempers

Oorbescherming

Tegen algemene vormen van geluidsoverlast zijn geluiddempers de ideale oplossing. Speciaal voor kleine kinderoren zijn er aparte geluiddempers.

1 product
Terug naar boven

Geluidsdempers voor gehoorbescherming

Omgevingslawaai is niet erg plezierig en bovendien kan het schadelijk zijn voor het gehoor. Gehoorschade die veroorzaakt wordt door teveel lawaai is een blijvende schade. Moet u in een omgeving werken met veel lawaai, gebruik dan oordoppen. Er zijn veel verschillende oordopjes om uit te kiezen. Bijvoorbeeld voor tijdens het slapen, motorrijden, het werk of klussen. Denk bij gehoorbescherming ook aan de oren van kinderen. Niet alleen voor teveel lawaai maar ook voor een betere concentratie. Bekijk het grote assortiment van Leef.nl met alle grote merken oordoppen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen