Winkelen per

Selectie verfijnen

Voor
  1. Volwassenen (2)
Merk
  1. NoNoise (1)

Motor

Gehoorbescherming tijdens het rijden

Tijdens het motorrijden zijn oordopjes eigenlijk onmisbaar. Het geluid van de windruis kan de oren blijvend beschadigen. Algemene geluiddempers dempen alle geluiden en zijn voor het behoud van uw gehoor voldoende. Met specifieke oordopjes voor motorrijders worden de frequenties van de rijwind gedempt maar blijven gesprekken en bijvoorbeeld het navigatiesysteem goed hoorbaar. 

2 Producten
Terug naar boven

Gehoorbescherming voor motorrijders

Motorrijders die rijden zonder gehoorbescherming hebben na een lange rit een vervelende piep of ruis in hun oren die lang aanhoudt. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de windruis onder de helm. Deze piep of ruis kan gehoorbeschadiging veroorzaken die niet meer weggaat. Speciaal voor motorrijders zijn er oordoppen ontworpen die deze ruis en piep voorkomen. Alpine heeft bijvoorbeeld zeer comfortabele oordoppen die passen onder elke helm, MotoSafe. Deze oordoppen zijn voorzien van twee verschillende sets uitwisselbare dempingfilters, voor gemiddelde (toertochten) en zware (hoge snelheid en crossmotor) demping. Bekijk op Leef.nl het hele assortiment.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen