Alpine MusicSafe Classic (oordopjes)

Alpine MusicSafe Classic (oordopjes) - Unieke oordoppen voor muzikanten.

 18,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Alpine MusicSafe Classic (oordopjes)

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Blijvend luistergenot
Drie van de vier muzikanten loopt blijvende gehoorbeschadiging op. Phil Collins, Sting, Eric Clapton, Cher, Rod Steward, het zijn slechts enkele van de vele artiesten
die grote problemen hebben met hun gehoor. Gehoorbeschadiging gaat vaak samen met een blijvende piep of ruis in uw oren. Speciaal voor muzikanten en dj’s
heeft Alpine de MusicSafe Classic oordoppen ontwikkeld. Metal of klassiek, jazz of r&b; met deze oordoppen heeft u altijd de juiste gehoorbescherming op zak.

Revolutionaire muziekoordoppen
Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine ideale universele muziekoordoppen heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

Twee verschillende filtersets
De Alpine MusicSafe Classic is langzamerhand de standaard voor elke semiprofessionele musicus. De oordopjes zijn voorzien van het unieke AlpineAcousticFilter. De filters dempen alleen de schadelijke piekgeluiden. Gesprekken met medemuzikanten zijn nog prima te volgen en de kwaliteit van de muziek blijft uitstekend hoorbaar. Deze gehoorbescherming wordt geleverd met twee filtersets (Medium en High) voor een optimale muziekbeleving.

AlpineThermoShape materiaal - geen siliconen
MusicSafe Classic oordoppen zijn gemaakt van speciaal thermoplastisch materiaal, AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor van de gebruiker. De earplug past dus precies in u gehoorgang. Dat voorkomt het gevoel van druk op de oren, terwijl u wel de zekerheid hebt van een optimale demping. AlpineThermoShape bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Handige travelbox
De MusicSafe Classic is uitgerust met een handige travelbox. Deze heeft twee praktische compartimenten zodat u de oordoppen en filters gescheiden van elkaar kunt opbergen. De stoere travelbox is gemaakt van aluminium, heeft een stevige sluiting en kan tegen een stootje. U kunt de travelbox vast maken aan een sleutelbos, riem of rits van uw gitaartas.

Inhoud van de verpakking

  • Twee universele thermoplastische
  • gehoorbeschermers
  • Twee paar akoestische filters
  • Luxe travelbox
  • Alpine inbrenghuls


Inhoud

1 paar

Meer informatie

Unieke productkenmerken
• Voorkomt gehoorbeschadiging
• Muziekkwaliteit en muziekbeleving blijven optimaal
• Met twee paar unieke filtersets, kies u eigen demping
• Perfecte pasvorm dankzij AlpineThermoShape materiaal
• Handige travelbox sleutelhanger
• Geen siliconen
• Nauwelijks zichtbaar in het oor
• Dutch Design
• Herbruikbaar

Dutch Design
De vormgeving van de Alpine gehoorbeschermers is een exclusief Dutch Design. Alle oordoppen en filtersystemen worden geproduceerd in Nederland.

Alpine Hearing Protection – Blijvend innovatief
Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine is voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van de producten in samenwerking met eindgebruikers. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben een CE-markering.

Merk

Alpine

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen