Winkelen per

Selectie verfijnen

Voor
  1. Volwassenen (7)
  2. Kinderen (2)
Merk
  1. Alpine (2)
  2. NoNoise (1)
  3. Noizezz (3)

Muziek

Gehoorbescherming

Speciaal voor muzikanten, muziekliefhebbers en feestgangers zijn er speciale gehoorbeschermers die het volume van de muziek dempen tot een veilig niveau maar door hun speciale filters er wel voor zorgen dat de geluidskwaliteit van de muziek behouden blijft. Ook gesprekken blijven normaal verstaanbaar. Met algemene geluiddempers beschermt u tenminste uw gehoor tegen te harde muziek.

9 ProductenGehoorbescherming tegen harde muziek

Gelukkig is het tegenwoordig niet meer raar om met beschermende oordoppen naar een concert te gaan of naar een festival. Oordoppen worden gelukkig als heel normaal gezien. Het prettige van speciaal voor muziek ontworpen oordoppen is dat wel de geluidskwaliteit behouden blijft en ook een gesprek mogelijk is. Wat wel gebeurt is dat uw oren tegen een te hoge geluidsbelasting wordt beschermd en dat is een prettig gevoel. Want schade door te harde muziek is blijvend en herstelt niet meer. Zorg dat u een paar goede oordoppen bij u heeft wanneer u gaat genieten van een concert of van een festival.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen