Pluggerz All-Fit Music

Pluggerz All-Fit Music is voorzien van een uniek geluidsfilter waarmee de muziek goed hoorbaar blijft en nog steeds goed klinkt.

 14,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Pluggerz All-Fit Music

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Van muziek wilt u kunnen genieten, maar ook blijven kunnen genieten. Een te hoog geluidsvolume kan tot onherstelbare schade leiden. Daarom zijn de Pluggerz All-Fit Music voorzien van een uniek geluidsfilter waarmee de muziek goed hoorbaar blijft en nog steeds goed klinkt. Het filter dempt het geluid tot een veilig niveau, terwijl ook praten met anderen goed mogelijk blijft.
Pluggerz zijn herbruikbare gehoorbeschermers. Ze beschermen alleen volledig, wanneer u ze zonder onderbreking draagt in lawaai. Dit natuurlijk duurzaam siliconenmateriaal is huidvriendelijk. 

Productvoordelen

  • Perfect draagcomfort door 3 lamellen en anti-allergisch siliconen materiaal
  • Voor veelvuldig gebruik.
  • Uniek filter.
  • Inclusief handig opbergetui
  • CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2
  • SNR = 22dB, dempingswaarde

Gebruiksadvies

De Pluggerz zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft. Laat ze goed drogen alvorens u ze weer in de verpakking stopt.

Inbrengen

  • Controleer voor gebruik of de Pluggerz schoon zijn.
  • Pak de bovenkant van uw oorschelp en trek deze omhoog en naar achteren.
  • Druk de gehoorbeschermer zo diep mogelijk in de gehoorgang.
  • Laat de oorschelp los en druk nogmaals na.

Inhoud

2 stuks

Meer informatie

Indien de Pluggerz foutief worden ingebracht of wanneer de gebruiksaanwijzing niet in acht is genomen, wordt de bescherming van de Pluggerz nadelig beïnvloedt. Contact met chemische substanties kan de beschermende werking beinvloeden.

Merk

Pluggerz

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen