Winkelen per

Slapen

Rustig slapen

Een snurkende partner en andere nachtelijke geluiden kunnen uw slaap behoorlijk verstoren. Met kussenzachte oordopjes kunt u ook op uw zij ongestoord slapen.

14 Producten


  1. 1
  2. 2

Oordoppen om rustig te slapen

Dat oordopjes om rustig te kunnen slapen het beste verkocht zijn, zegt heel veel. Iedereen die naast een snurkende partner ligt of op een andere manier lawaai in de slaapkamer hoort kent het nut van goede oordoppen. Niets is zo gezond en prettig als uitgerust beginnen aan een nieuwe dag. Ongeveer dertig procent van de bevolking heeft last van slaapproblemen door lawaai. Niet alleen de snurkende partner is een probleem, ook lawaai van buren, wonen in een studentenhuis en verkeerslawaai zijn een oorzaak van het nachtelijk lawaai. Hoort u bij die dertig procent, schaf dan een goede oordop aan zoals Alpine SleepSoft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen