Winkelen per

Selectie verfijnen

Voor
  1. Volwassenen (7)
  2. Kinderen (3)
Merk
  1. Alpine (2)
  2. Get Plugged (2)
  3. NoNoise (1)
  4. Otalgan (1)
  5. Pluggerz (1)
  6. Sanohra (1)

Vliegen

Drukbescherming

In het vliegtuig kunt u met name bij het opstijgen of landen last krijgen van uw oren. Door het dragen van drukregulerende oordopjes kunt u dit voorkomen. Ook voor kleine kinderoren zijn er speciale vliegtuigdoppen. Die van Otalgan en Sanohra mogen vanaf 1 jaar, die van Flite Mate vanaf 3 jaar en die van Pluggertz vanaf 4 jaar. Meer informatie over het voorkomen van oorpijn tijdens vliegreizen vind u in het artikel oorpijn in het vliegtuig.

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Bescherming tijdens vliegen

Iedereen kent het vervelende gevoel wel bij het stijgen en dalen van het vliegtuig. Oren die dichtploppen en zelfs pijn kunnen gaan doen. Met een speciaal daarvoor ontworpen oordopje voorkomt u dit vervelende gevoel. De gehoorbescherming heeft een geluiddoorlatende en drukregulerende werking die het ongemak van stijgen dalen opvangt, bijvoorbeeld de Alpine FlyFit. U vliegt zonder oorpijn. Natuurlijk ook te gebruiken wanneer u de bergen in gaat en uw oren eveneens last krijgen van het drukverschil. Vergeet ook de kinderen niet. Bekijk het assortiment oordoppen voor in het vliegtuig op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen