Winkelen per

Winkelen per
  1. Actieve filters
  2. NoNoise
  3. Alles wissen

Zwemmen

Bescherming tegen water

Bescherm uw oren tijdens het zwemmen met zwemoordoppen. Deze voorkomen dat er water in het oor komt. De meeste oordopjes worden in de gehoorgang aangebracht. Sommige hiervan bevatten ook speciale filters zodat u wel alles kunt blijven horen. Zwemdoppen van Gp of de doppen van Mack's legt u over de ooropening.

1 product
Terug naar boven

Oordoppen voor het zwemmen

Soms is het niet gewenst dat er water in het oor komt. Speciale zwemoordopjes voorkomen dat water in het oor komt, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van een oorontsteking. Dankzij filters kunt u gelukkig wel bijna alles blijven horen. Alpine SwimSafe oordoppen kunt u zowel gebruiken tijdens douchen als voor het zwemmen. Ook zijn ze zeer geschikt voor watersporters. Veel watersporters willen hun oren namelijk beschermen tegen water en wind wanneer ze surfen, zeilen of wakeboarden. Bekijk op Leef.nl welke merken en soorten oordoppen en oorbescherming er is.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen