Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. A.Vogel (2)
  2. Alpine (1)
  3. Audi (1)
  4. Malteser (1)
  5. Oroclean (1)
  6. Otalgan (2)

Oorreiniging

Verstopt oor

Een verstopt oor wordt meestal veroorzaakt door een propje oorsmeer. Zelf oorsmeer verwijderen kan met een van onze producten die het oorsmeer zacht maken of met de Earscratcher. Wanneer u brokkelig oorsmeer heeft, kunt u een verstopt oor voorkomen door wekelijks preventief te druppelen met Oroclean oordruppels.

8 ProductenOor reinigen

Een verstopt oor is vervelend, u hoort minder en het voelt vervelend. Meestal is een propje oorsmeer de oorzaak van het probleem. Naast oorsmeer kan ook een verkoudheid de oorzaak zijn. Is oorsmeer het probleem, dan kunt u het propje door een arts laten verwijderen. U kunt dan van te voren het oorsmeer met druppels zachter maken, zodat het verwijderen makkelijker gaat. U kunt ook preventief uw oren druppelen om oorsmeer te voorkomen. Voor kleine kinderen kunt u speciale producten krijgen zoals een oorpompje en oordruppels. Bekijk op Leef.nl het assortiment.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen