Opticlude Oogpleisters Midi Boys Disney Cars

3M Opticlude Oogpleisters Midi Boys Disney.

 60,12
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Opticlude Oogpleisters Midi Boys Disney Cars

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De pleister is van non-woven microporeus materiaal dat de huid laat ademen en normaal functioneren. De hypoallergene kleeflaag is zeer huidvriendelijk, wat de kans op huidirritaties beperkt. Een niet-klevende bekleding in het midden voorkomt dat de bekleding door oogafscheiding aan het oog gaat kleven.

Productvoordelen

  • Het huidvriendelijke materiaal laat de huid ademen. 
  • De hypoallergene kleeflaag is zeer huidvriendelijk, wat het risico op huidirritaties vermindert. 
  • Het niet-klevende kompres voorkomt dat de pleister door oogafscheiding tegen het oog gaat kleven.

Inhoud

50 stuks

Verpakkingsvorm

Pakje

Meer informatie

Opticlude oogpleisters hebben een hypoallergene Micropore kleeflaag en kunnen gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd met minimale beschadiging van de huid. Dankzij het unieke drukgevoelige kleefmiddel blijft de pleister tijdens de occlusieperiode goed zitten. De niet-klevende binnenlaag is absorberend en voorkomt dat de bekleding door tranen aan de omliggende huid gaat kleven. De Micropore kleeflaag laat de huid normaal ademen. Bovendien is door het lichte ontwerp vouwen of knippen voor een betere pasvorm niet nodig.

Merk

Maten

Midi
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen