Optimax Cranberry Cysticare

Cranberry capsules is een voedingssupplement met 36 mg proanthocyanidines type-A per dagdosering.

* Verplichte velden

Vanaf  15,29
Aantal:

Optimax Cranberry Cysticare

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Cranberry’s zijn kleine rode bessen. Het gebruik van de cranberry als lekkere bes is al eeuwenlang bekend. Optimax Cranberry Cysticare capsules zijn gestandaardiseerd op proanthocyanidines type-A: één capsule bevat 6 mg proanthocyanidines type-A, een hoeveelheid die overeenkomt met ongeveer 24 gram cranberry’s. Bij een dagelijkse dosering van 6 capsules levert Optimax Cranberry Cysticare capsules 36 mg van deze proanthocyanidines.

Dosering

Driemaal daags 2 capsules bij de maaltijd met water innemen. Houdt u aan de aanbevolen dosering.

Samenstelling

Bestanddelen: Cranberry-extract 150 mg gestandaardiseerd op 6 mg proanthocyanidines type-A, overeenkomend met ca. 24 gram cranberry’s. 6 capsules per dag voorzien in 36 mg proanthocyanidines type-A.
Vulmiddel (zonnebloemolie, zonnebloemlecithine, bijenwas), capsulewand (gelatine, glycerol), cranberry-extract gestandaardiseerd op 4% proanthocyanidines type-A, aroma (citroen), natuurlijke kleurstof (ijzeroxide).

Inhoud

60 of 150 capsules

Meer informatie

Ook verkrijgbaar in tabletten en lekkere kauwtabletten. Een gezonde levensstijl is belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

Optimax

Hoe te bewaren

Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen