Optimax Magnesium 250 mg + Vitamine B6

Optimax Magnesium 250 mg + Vitamine B6. Tabletten met de goed opneembare mineraalverbinding citraatvorm, aangevuld met vitamine B6.

* Verplichte velden

Vanaf  14,99
Aantal:

Optimax Magnesium 250 mg + Vitamine B6

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Magnesium wordt toegepast voor de spieren en het zenuwstelsel. Optimax Magnesium tabletten bevatten de goed opneembare mineraalverbinding citraatvorm, aangevuld met vitamine B6. Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot vermindering van vermoeidheid, zijn goed voor de normale werking van het zenuwstelsel, een normaal energieleverend metabolisme en een normale psychologische functie. Magnesium draagt bovendien bij tot een normale werking van de spieren en de instandhouding van normale botten en tanden en vitamine B6 zorgt mede voor een goede weerstand.

Productvoordelen

  • Vrij van kunstmatige toevoegingen.
  • Geschikt voor vegetariërs

Dosering

1-2 tabletten per dag bij de maaltijd innemen met water. Houdt u aan de aanbevolen dosering.

Samenstelling

Magnesiumcitraat, vulmiddel (maïs-maltodextrine, microkristallijne cellulose), bindmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, natriumcroscarmellose, silica), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat), kleurstof (titaniumdioxide), coating (glycerine), vitamine B6.

Bevat geen

Kunstmatige zoet- en hulpstoffen, genetisch gemanipuleerde grondstoffen, gluten, gist, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk en melkproducten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfiet, lupine, weekdieren.

Inhoud

60 of 120 tabletten

Meer informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

Optimax

Sterkte

250 mg

Hoe te bewaren

Koel, droog en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen