Optrex Eye Wash

Optrex Eye Wash wast, kalmeert en reinigt vermoeide en geïrriteerde ogen.

 9,29
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Optrex Eye Wash

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Optrex Eye Wash wast, kalmeert en reinigt vermoeide en geïrriteerde ogen. De speciaal ontwikkelde formule wast voorzichtig de ogen en zorgt voor verlichting voor ogen die geïrriteerd zijn door stof, gruis rook, etc. Optrex Eye Wash is ontworpen om de effecten van veroudering en het moderne leven aan te pakken, zoals vermoeide en ongemakkelijk aanvoelende ogen veroorzaakt door het dragen van contactlenzen, autorijden, gebruik van de computer, handwerk, rokerige of vervuilde omgevingen. Optrex Eye Wash is veelzijdig: het is een must-have voor uw badkamerkast en EHBO-kit. Op de natuurlijke pH-waarde van tranen en verrijkt met plantenextracten helpt het om stof, make-up en andere deeltjes die gemakkelijk vast komen te zitten op het oppervlak van uw oog voorzichtig te verwijderen.

Te gebruiken bij

  • Vermoeide, geïrriteerde ogen

Gebruiksadvies

Zorg dat uw handen schoon zijn voordat u Optrex Eye Wash gebruikt. Giet de vloeistof tot aan een derde van het bijgeleverde badje en plaats hem, terwijl u voorover buigt, over uw oog. Richt uw hoofd langzaam op terwijl u uw oog open houdt, zodat de vloeistof erin loopt. Beweeg uw hoofd gedurende tenminste 30 seconden heen en weer.

Samenstelling

Plantenextracten, water

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Optrex Eye Wash is geschikt voor dagelijks gebruik. Als de flacon door meerdere personen gebruikt wordt, is het verstandig om de vloeistof te koken voor gebruik. Niet gebruiken met contactlenzen; wacht tenminste 15 minuten met het indoen van uw contactlenzen nadat u Optrex Eye Wash hebt gebruikt.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen