Orthica D-25

Ondersteunt het immuunsysteem.

 17,65
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Orthica D-25

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit de voeding en zonlicht is voor verschillende bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende. Aan de ene kant door onvoldoende inname of blootstelling aan zonlicht aan de andere kant doordat de behoefte aan vitamine D in veel situaties verhoogd is, zoals bij kinderen tot 4 jaar, zwangeren, ouderen, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huidbedekkende kleding dragen. D-25 is een klein en gemakkelijk in te nemen tabletje. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen extra vitamine D veilig innemen tot 50 mcg per dag, iedereen boven de 10 jaar (ook zwangeren) tot 100 mcg per dag. D-25 is goed te combineren met elke multi.

Dosering

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Gebruiksadvies

Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dag dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen t/m 10 jaar.

Samenstelling

Vulstof (maltodextrine, microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, silliciumdioxide, magnesiumstearaat).

Bevat geen

Gluten, lactose, soja eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

120 tabletten

Merk

Orthica

Sterkte

25 mcg

Hoe te bewaren

Droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik en zicht van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen