Orthica Orthiflor Plus

Uitgebreide probioticamix met 10 verschillende bacteriestammen.

* Verplichte velden

Vanaf  15,95
Aantal:

Orthica Orthiflor Plus

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Orthiflor Plus bevat een probioticamix met 10 verschillende bacteriestammen en is verpakt in sachets. Handig om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Orthiflor Plus bevat naast een bacteriemix ook fructo-oligosachariden. Voor gebruik vanaf 4 jaar.

Productvoordelen

  • Geschikt voor vegetariers

Dosering

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 sachet per dag. De maximale dosering is 2 sachets per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Kinderen van 4 tot 12 jaar maximaal 1 sachet per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Gebruiksadvies

De inhoud van het sachet toevoegen aan een half glas lauw water, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan.

Samenstelling

Maïszetmeel, fructo-oligosachariden, maltodextrine, natuurlijk eiwit-isolaat, bacteriecultuur, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, enzymen, mangaansulfaat.

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

10 of 30 sachets

Meer informatie

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen. Eén sachet (3 gram) bevat: bacteriepreparaat3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen: Bifidobacterium lactis Enterococcus faecium Lactobacillus acidophilus Lactobacillus casei Lactobacillus plantarum** Lactobacillus plantarum** Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus salivarius** Lactobacillus salivarius** Lactococcus lactis fructo-oligosachariden 500 mg *kve = kolonievormende eenheden ** van deze bacteriën zijn verschillende typen gebruikt

Merk

Orthica

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen