Orthica Orthiflor Start poeder

Probiotica voor moeder en kind. Bevat Ecologic Panda.

* Verplichte velden

Vanaf  20,75
Aantal:

Orthica Orthiflor Start poeder

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Orthiflor Start is te gebruiken tijdens de laatste zes weken van de zwangerschap en bij zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar. Probioticamix met drie verschillende bacteriestammen. Aansluitend kan Orthiflor Sensitive gebruikt worden. Ook verkrijgbaar in handige sachets; om mee te nemen in bijvoorbeeld de luiertas en gemakkelijk door de flesvoeding te mengen.

Productvoordelen

  • Geschikt voor vegetariërs

Dosering

De aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Voor een optimaal effect het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan.

De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Toevoegen aan minimaal 10 ml opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37°C), niet langer dan 5 minuten laten staan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Samenstelling

Rijstzetmeel, maltodextrine en bacteriecultuur (Bacteriepreparaat: Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis en Lactococcus lactis).

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

40 of 90 gram

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen die onder artsenbehandeling staan, is deskundige begeleiding aanbevolen.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Merk

Orthica

Hoe te bewaren

Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, koel en droog bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen