Orthica Soft Multi 65+

Soft Multi 65+, complete multi voor 65-plussers in makkelijk slikbare softgels.

Orthica Soft Multi 65+

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Voor (actieve) vijfenzestigplussers is het van belang dat hart, bloedvaten en geheugen goed blijven functioneren. De krachtige antioxidanten van Soft Multi 65+ richten zich op het onderhoud van met name deze vitale lichaamsfuncties. De vitaminen en mineralen in dit complete supplement zijn bovendien zeer geschikt als aanvulling op de voeding. De zachte, kleine capsule is makkelijk in te nemen en de vloeibare inhoud wordt goed opgenomen door het lichaam. Daarnaast is Soft Multi 65+ mild voor de maag.

Te gebruiken bij

  • Voedingssupplement

Dosering

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 softgel per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 4 softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Zwangerschap / Borstvoeding

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Samenstelling

Lijnzaadolie, vitaminen, mineralen, gelatine, geleermiddel (glycerine), cholinebitartraat, sojaolie, alfa-liponzuur, inositol, Fucus vesiculosusextract, sojalecithine, Panax ginsengextract, tocotri

Bevat geen

Gluten, lactose, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

60/120 softgels

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Verkrijgbaar per 60 en per 120 softgels. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Merk

Orthica

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen