Otalgan Earplanes

Gehoorbeschermende, geluiddoorlatende en drukregulerende oordopjes die ongemak bij stijgen en dalen van een vliegtuig verminderen.

 9,09
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Otalgan Earplanes

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gehoorbeschermende, geluiddoorlatende en drukregulerende oordopjes die ongemak bij stijgen en dalen van een vliegtuig verminderen. Vliegen zonder oorpijn met drukregulerende oordoppen. De oordoppen zijn geschikt voor trein-,bus- en autoreizen, motor en bergritten. De earplanes veroorzaken een geluidsreductie van 20 decibel.

Te gebruiken bij

  • Oorpijn/ongemak bij vliegen

Gebruiksadvies

Voordat u de Earplanes inbrengt éérst de oren klaren. Houd mond en neus gesloten en probeer krachtig uit te blazen om uw oren vrij te maken. Bij het inbrengen met de andere hand het oor iets omhoog trekken en breng dan het geribbelde deel in en druk het oordopje met een draaiende beweging vast. Breng de earplanes net voor het opstijgen in en verwijder deze wanneer het vliegtuig zijn maximale hoogte heeft bereikt. Voor het beste resultaat de earplanes altijd één uur voor de landing inbrengen. Verwijder ze na de landing en het openen van de cabine deur. De earplanes zijn meerdere malen te gebruiken.

Samenstelling

Zachte siliconen

Bevat

Zachte siliconen

Bevat geen

Latex

Inhoud

1 paar

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

Otalgan

Hoe te bewaren

Na gebruik bewaren in het doosje.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen