Otalgan Oordopjes

Otalgan Oordopjes zijn speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen allerlei soorten geluidsoverlast en zorgen ervoor dat u rustig kunt lezen, reizen, studeren of slapen. 3,19
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Otalgan Oordopjes

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Otalgan Oordopjes zijn speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen allerlei soorten geluidsoverlast en zorgen ervoor dat u rustig kunt lezen, reizen, studeren of slapen. Vermindert lawaai met gemiddeld 35 decibellen.

Te gebruiken bij

  • Gehoorbescherming

Productvoordelen

  • Huidvriendelijk materiaal

Dosering

Voor eenmalig gebruik.

Gebruiksadvies

Alvorens het oordopje in het oor te plaatsen, dient u het tussen duim en wijsvinger samen te drukken en tot een puntje te rollen. Plaats de hand over het hoofd en trek het oor zachtjes omhoog. Schuif het oordopje in de gehoorgang en houdt het 10 seconden op zijn plaats om het te laten uitzetten en zo het oor op te vullen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Voor eenmalig gebruik.

Samenstelling

PU foam

Bevat

PU foam

Bevat geen

PVC

Inhoud

2 paar

Verpakkingsvorm

doosje

Merk

Otalgan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen