Otalgan Oordruppels 5 mg/g

Otalgan wordt gebruikt bij oorpijn. 12,29
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Otalgan Oordruppels 5 mg/g

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor behandeling van oorpijn (bijvoorbeeld veroorzaakt door een middenoorontsteking of bij verkoudheid). Otalgan bevat de werkzame stof lidocaïnehydrochloride, die behoort tot de groep van lokale anesthetica. Het biedt verlichting bij oorpijn door het oor te verdoven.

Te gebruiken bij

  • Oorpijn

Dosering

Breng 3 tot 5 druppels van dit geneesmiddel in elke gehoorgang met tussenpozen van 2 tot 4 uur, tot 6 maal per dag. Gebruik dit medicijn niet langer dan 2 weken zonder uw arts te raadplegen.

Gebruiksadvies

Het wordt aanbevolen om de oordruppels voor toediening op lichaamstemperatuur te brengen. Kantel uw hoofd zijdelings tijdens het inbrengen van de oordruppels en houd uw hoofd achteraf nog 2 tot 3 minuten in deze stand.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan Otalgan bijwerkingen veroorzaken. Bij het gebruik van Otalgan kunnen soms overgevoeligheidsreacties optreden. In geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld, of die u als ernstig ervaart, informeer dan uw arts of apotheker.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg uw arts.

Contra-indicaties

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

  • U heeft een loopoor of een perforatie van het trommelvlies of heeft deze gehad.

Samenstelling

Lidocaïnehydrochloride (5 mg/g) en glycerol (E422).

Inhoud

12 gram

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

Otalgan

Sterkte

5 mg/g

Hoe te bewaren

Bewaren beneden 25°C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Flacon zorgvuldig gesloten houden. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen