Otrivin Spray Zoutoplossing

Otrivin Zoutoplossing is een isotone oplossing met een aangepast zoutgehalte.

 5,09
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Otrivin Spray Zoutoplossing

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Otrivin Zoutoplossing is een isotone oplossing met een aangepast zoutgehalte.

Dosering

  • Zuigelingen en peuters: 1 maal verstuiven in elk neusgat indien nodig
  • Volwassenen en kinderen boven de 2 jaar: 1 of 2 maal verstuiven in elk neusgat indien nodig. U kunt Otrivin Zoutoplossing 2 tot 4 maal per dag gebruiken.

Gebruiksadvies

  • De neus snuiten of schoonmaken.
  • Verwijder het doorzichtig beschermdopje van de neusspray. Hou het flesje onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs- en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De neusspray is nu klaar voor gebruik.
  • Breng het neusstuk in het neusgat. Sproei één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat.
  • Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het dopje terug.

Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden.

Contra-indicaties

Gebruik Otrivin Zoutoplossing niet bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Na een neusoperatie of een wond aan de neus, kunt u beter eerst de behandelende arts raadplegen alvorens Otrivin Zoutoplossing te gebruiken.

Samenstelling

0,74% natriumchloride, dinatriumfosfaat, cremophor RH40, natriumdiwaterstoffosfaat dihydraat, dinatriumedetaat, benzalkoniumchloride (bewaarmiddel) en gezuiverd water

Inhoud

15 milliliter

Verpakkingsvorm

Doseerspray

Meer informatie

Omwille van zijn reinigende eigenschappen, kunt u Otrivin Zoutoplossing het beste eerst gebruiken wanneer u een geneesmiddel via de neus moet innemen.

Merk

Otrivin

Hoe te bewaren

Otrivin Zoutoplossing is bij kamertemperatuur houdbaar tot de uiterste gebruiksdatum die op de verpakking aangegeven is.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen