Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. New Care (1)

Hart en bloedvaten

De overgang en hart- en vaatziekten:

Tot de overgang hebben vrouwen waarschijnlijk een goede hormonale bescherming tegen hart- en vaatziekten. Na de overgang neemt de kans op hart- en vaatziekten toe en is het zelfs doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Om het risico op een hart- en vaatziekte te beperken is het belangrijk om niet te roken, te zorgen voor een gezond gewicht, voldoende te bewegen en een hoge bloeddruk en/of verhoogd cholesterolgehalte te behandelen met medicijnen.

Door naar verhouding veel onverzadigd vet te eten en weinig verzadigd vet, neemt de kans op hart- en vaatziekten af. Onverzadigd vet komt vooral voor in vette vis en noten. Het Voedingscentrum adviseert om 2 keer per week vis te eten, waarvan minimaal 1 keer vette vis. Wanneer u onvoldoende vis eet, kan het gebruik van een visolie voedingssupplement worden overwogen. Van visolie voedingssupplementen is niet bewezen dat ze de kans op hart- en vaatziekten verminderen.

1 product
Terug naar boven

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen