Winkelen per

Selectie verfijnen

Verzorging
  1. Dag (4)
  2. Dag & Nacht (2)
  3. Nacht (2)
Merk
  1. Eucerin (7)
  2. Hyalofemme (1)
  3. La Roche-Posay (1)
  4. Vichy (6)

Huidverzorging

De invloed van de overgang op de huid:

Door de afname van oestrogeen in de overgang daalt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid. Deze geven de huid veerkacht en stevigheid. Tijdens de overgang nemen de dikte en elasticiteit van de huid af. Vrouwen rond de 50 jaar krijgen hierdoor vaak te maken met rimpels, slappe huid en ingevallen wangen en doorschijnende huid.

15 Producten


  1. 1
  2. 2

Droge huid

Net als bij veel andere organen in ons lichaam is het hormoon oestrogeen belangrijk voor uw huid. Oestrogeen speelt een belangrijke rol bij de vochtregulatie van het lichaam en bij de doorbloeding van de huid. Daarnaast is het hormoon verantwoordelijk voor het stimuleren van de aanmaak van collageen en ceramiden, de huideigen vetten. Wanneer de productie van oestrogeen in de overgang afneemt, wordt de huid droger en trekkerig en kan gaan schilferen en jeuken. Dit kunt u goed merken op plekken als de ellebogen en de T-zone van uw voorhoofd en neus, maar ook op de rug, armen, benen, borsten en het gezicht. Zelfs nagels kunnen droog en bros worden. Bescherm en voedt uw huid met goede producten die de droogheid tegengaan en irritatie voorkomen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen