Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. NOW (1)
  2. Pharma Nord (1)
  3. Sandoz (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Vezels (3)

Obstipatie

Obstipatie in de overgang:

Tijdens de overgang wordt de werking van het maagdarmkanaal trager. Hierdoor kan obstipatie (verstopping) ontstaan. Obstipatie kan zorgen voor een verstoring van de hormoonspiegels. Dit kan typische overgangsklachten verergeren.

Voor een goede werking van de darmen is het belangrijk voldoende vezelrijke voeding te eten en veel te drinken. Lukt het niet om voldoende vezels via uw dieet binnen te krijgen, dan kunt u ook kiezen voor een voedingssupplement met vezels.

3 Producten
Terug naar boven

Obstipatie voorkomen

U kunt iets aan obstipatie doen door voldoende te drinken, vezelrijk te eten, veel te bewegen en naar het toilet te gaan wanneer u aandrang voelt. Vergeet zeker niet te ontbijten want met ontbijt brengt u de darmen op gang. Drink twee liter (water) per dag. Tot vezelrijke voeding behoort: volkoren- en roggebrood, aardappelen, volkoren pasta, zilvervliesrijst, peulvruchten, groenten en fruit. Onder voldoende beweging verstaan we ten minste een half uur per dag intensief bewegen. Mocht u toch nog last houden, dan kunt u een laxerend product proberen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen