Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. GUM (1)
  2. TePe (2)

Tandvleesontsteking

Ontstoken tandvlees in de overgang

Ontstoken tandvlees is pijnlijk en geïrriteerd en bloedt snel bij aanraken of poetsen. Ontstoken tandvlees kan uiteindelijk leiden tot parodontitis en afbraak van het tandbot. Er zijn ook aanwijzingen dat ontstoken tandvlees een uitlokkende factor kan zijn voor diverse chronische ziekten. Hormonale schommelingen ten gevolge van de overgang is één van de risicofactoren voor het krijgen van ontstoken tandvlees.

Bij ontstoken tandvlees is het van groot belang om tandplaque optimaal te verwijderen. Bij ernstige tandplaque kan de mondhygiëniste dat doen. De tandplaque bóven de tandvleesrand kunt u zelf verwijderen met een goede mondhygiëne. Poets bij voorkeur met een elektrische tandenborstel en verwijder tandplaque tussen de tanden en kiezen met ragers of stokers. Gebruik bij tandvleesontsteking een mondspoeling met chloorhexidine. Dit middel heeft een bacteriedodende werking.

3 Producten
Terug naar boven

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen