Urineverlies

Urineverlies in de overgang:

Ongewenst urineverlies is een veelgehoorde klacht bij vrouwen in de overgang. Door hormonale veranderingen verliezen de eierstokken in de overgang hun functie en worden ze kleiner. Tegelijkertijd worden de bekkenbodemspieren slapper en rekken ze verder uit. De baarmoeder komt hierdoor lager te liggen en oefent meer druk uit op de blaas. Dit heeft tot gevolg dat u bij plotselinge bewegingen, zoals lachen, niezen of hoesten, ongewenst urine kunt verliezen.

De beste methode om ongewenst urineverlies te voorkomen of tegen te gaan, is het trainen van de bekkenbodemspieren. Deze oefeningen kunt u leren bij een bekkenbodem-fysiotherapeut. Veel vrouwen die af en toe enkele druppels of scheutjes urine verliezen voelen zich zekerder wanneer ze gebruik maken van urineopvangmaterialen. Onderstaand vindt u een selectie van de meest verkochte opvangverbanden voor vrouwen in de overgang. Ons complete assortiment vindt u hier.

6 Producten
Terug naar boven

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen