Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Canesten (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Clotrimazol (2)

Vaginale schimmel

Vaginale schimmelinfectie in de overgang:

Door het droger worden van het vaginale slijmvlies, wordt de kans op een vaginale schimmelinfectie tijdens de overgang groter. Gebruik geen irriterende wasproducten om de vagina te reinigen en gebruik eventueel vaginale moisturisers om de vagina vochtig te houden. Een vaginale schimmelinfectie kan effectief worden behandeld met clotrimazol (Canesten) vaginale tablett. Gebruik de vaginale crème eventueel aanvullend wanneer er sprake is van jeuk bij de schaamlippen.

2 Producten
Terug naar boven

Vaginale schimmelinfectie in de overgang

Een vaginale schimmelinfectie gaat gelukkig vanzelf over. Wanneer u er veel last van heeft, kunt u een schimmeldodend vaginaal tablet of capsule in de vagina gebruiken. Tegen de jeuk aan de schaamlippen kunt u daarnaast een schimmeldodende crème. Ook kunt u sinds kort het geneesmiddel Canesten® gyno zonder recept bij de apotheek of drogist kopen. De klachten moeten hiermee binnen een paar dagen verminderd zijn en binnen een week over zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 400 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen