Filteren
Beperkte arm- of handfunctie

Hulpmiddelen


Een beperkte hand- of armfuctie kan allerlei oorzaken hebben, zoals rugklachten waardoor je reikwijdte beperkt is, verminderde kracht in je handen of het gemis van een arm. Voor mensen met een beperkte arm- of handfunctie vind je in ons assortiment de meest uiteenlopende producten die je kunnen helpen zelfstandig dagelijkse handelingen uit te blijven voeren.  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hulpmiddelen bij een beperkte hand- of armfunctie

Door een verminderde hand- of armfunctie, bijvoorbeeld door reuma, kunnen dagelijkse klussen soms flink bemoeilijkt worden. Het lukt patiënten niet meer om zichzelf aan te kleden en sommige huishoudelijk klussen lijken onmogelijk te zijn geworden. Een shirt aantrekken of kleine knoopjes vastmaken, maar ook schoenveters of een ritssluiting  op de rug zijn lastig. Daarnaast kunnen soms ook hobby's niet meer, wat erg jammer is. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die deze dagelijkse bezigheden weer mogelijk kunnen maken. Bekijk het assortiment van Leef.nl en kijk wat er allemaal mogelijk is. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.