Filteren
Nekproblemen

Wanneer je last hebt van je nek is het fijn om je nek te kunnen ontlasten. Met onze speciale bekers en rietjes hoef je je nek niet achterover te buigen bij het drinken. Onze kragen en kussens geven extra steun.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat te doen bij een nekblessure

Nekblessures zijn een niet te onderschatten probleem. Wanneer de blessure veroorzaakt is door een plotselinge beweging is het niet ondenkbaar dat je een whiplash hebt. Het is dan heel verstandig je huisarts of een fysiotherapeut te raadplegen. De fysiotherapeut zal je kunnen behandelen wanneer hij geen ernstige afwijkingen kan ontdekken. Hij zal dan ontspannende massage en mobiliserende technieken toepassen. Belangrijk is ook om de nek te ondersteunen zodat de problemen niet groter worden. Bijvoorbeeld door een kraag of kussen te gebruiken. Met simpele middelen als bekers en rietjes kun je eenvoudiger eten en drinken.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de grootste webshop met meer dan 70.000 producten op het gebied van gezondheid en zelfzorg. We hebben altijd een oplossing voor je! Ontdek alle gezondheidsinformatie, geschreven door autoriteiten op het vakgebied, in onze Gezondheids-Wiki of bestel het gewenste product direct. Indien je voor 21.00 uur bestelt, zijn de producten morgen al in huis! Klanten beoordelen ons als ‘uitstekend’ op Trustpilot. Als je liever persoonlijk advies wilt, kun je chatten met onze gediplomeerde drogisten of apotheker of verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde locatie van Service Apotheek, DA drogist of Bewustwinkelen.