Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Cellufresh (1)
  2. Ursapharm (1)

Droge ogen

Advies bij droge ogen door de ziekte van Parkinson:

Bij de ziekte van Parkinson neemt het knipperen met de ogen af. Oogknipperen is nodig om de traanfilm regelmatig over de oogbol te verdelen. Door het verminderde oogknipperen hebben mensen met de ziekte van Parkinson vaak last van droge ogen. De symptomen van droge ogen kunnen worden verminderd door gebruik te maken van kunsttranen.

2 Producten
Terug naar boven

Producten bij droge ogen

Droge ogen komt bij de ziekte van Parkinson veel voor. Doordat door de ziekte het knipperen met de ogen afneemt en er geen traanvocht meer over de oogbol wordt verdeeld, worden de ogen droger. Gelukkig zijn er producten die het oogvocht weer kunnen aanvullen, zoals kunsttranen. Bekijk ook het hele assortiment producten en hulpmiddelen voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen