Hoesten

Advies bij hoest bij de ziekte van Parkinson:

Door aantasting van de gezichtsspieren en problemen met slikken, verslikken mensen met de ziekte van Parkinson zich regelmatig. Dit zorgt voor een hoestreflex. Hoesten is nuttig bij de ziekte van Parkinson en voorkomt dat voedsel of speeksel in de luchtwegen een luchtweginfectie veroorzaakt. Hoesten moet daarom niet worden onderdrukt met hoestprikkeldempende middelen. Om het hoesten te vergemakkelijken en de keel te verzachten, zijn verzachtende hoestdranken, bijvoorbeeld thijmsiroop, wel geschikt.

Er zijn geen producten gevonden.

Hoesten bij de ziekte van Parkinson

Door de ziekte van Parkinson krijgen mensen problemen met slikken. Door het verslikken moeten zij regelmatig hoesten. Dit hoesten is nuttig en mag dus niet worden onderdrukt met hoestdempende middelen. Zorg dat hoesten juist heel gemakkelijk gaat door een verzachtende hoestdrank. Lees alle adviezen over de ziekte van Parkinson op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen