Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (3)
  2. Blockland (1)
  3. Dosett (2)
  4. Service Apotheek (1)
  5. Spruyt Hillen (3)
  6. Vitility (1)

Hulpmiddelen

Advies bij de keuze voor hulpmiddelen bij de ziekte van Parkinson:

Door tremoren en bewegingsstoornissen kunnen activiteiten in het dagelijks leven lastig zijn bij mensen met de ziekte van Parkinson. Er zijn vele hulpmiddelen verkrijgbaar die dagelijkse activiteiten als aan- en uitkleden, eten en drinken, naar het toilet gaan en transport kunnen verlichten. Hier treft u een selectie van de meest geschikte producten bij de ziekte van Parkinson. Ons complete assortiment hulpmiddelen vindt u hier.

11 Producten


  1. 1
  2. 2

Hulpmiddelen voor de ziekte van Parkinson

Door de ziekte van Parkinson kunnen dagelijkse activiteiten heel erg lastig worden. De tremoren, beven van het lichaam worden normale dingen zoals aankleden, een boterham smeren of een kopje koffie drinken een hele onderneming worden of zelfs niet mogelijk. Gelukkig zijn er veel verschillende hulpmiddelen die kunnen helpen. Bijvoorbeeld een beker die altijd recht overeind blijft, maar ook simpele hulpmiddelen voor aankleden, lichaamsverzorging en eten. Kijk op Leef.nl welke mogelijkheden er zijn om de kwaliteit van leven met de ziekte van Parkinson te vergroten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen