Aan- en uitkleden

Advies bij problemen met aan- en uitkleden:

Door de tremoren en bewegingsproblemen kan aan- en uitkleden voor mensen met de ziekte van Parkinson lastig zijn. Aankleedhulpen, zoals een aankleedstok, sokaantrekhulp, sliplift of beha aantrekhulp, kunnen het zelfstandig aan- en uitkleden een stuk makkelijker maken.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulpmiddelen bij de ziekte van Parkinson

Problemen met bewegen, door het beven, of juist over beweeglijkheid, kan de dagelijkse persoonlijke verzorging lastig maken. Wanneer mensen met Parkinson zich hebben gewassen en aangekleed voelen ze zich heel erg moe. Daarnaast is de kans op vallen tjdens wassen en aankleden erg groot. Daarom is het belangrijk dat er veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Bijvoorbeeld in de badkamer. Zorg dat mensen niet uitglijden en mensen stroef schoeisel dragen. Een antislipmat is bij mensen met parkinson geen goed idee; door hun schuifelende looppatroon in zo’n matje juist een obstakel.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen