Eten en drinken

Advies voor de keuze van hulpmiddelen voor eten en drinken:

Vanwege tremoren en bewegingsproblemen kan zowel het bereiden van maaltijden als eten en drinken problematisch zijn voor mensen met de ziekte van Parkinson. Om te ondersteunen in de keuken en aan tafel is een groot assortiment hulpmiddelen beschikbaar. Het complete assortiment vindt u hier. Hieronder vindt u een keuze uit de meest populaire hulpmiddelen.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulpmiddelen voor de ziekte van Parkinson

Eten is voor mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson erg belangrijk. Vaak krijgen ze te maken met ernstig gewichtsverlies. Omdat zowel het bereiden van de maaltijd als het eten en drinken heel lastig gaan zijn hulpmiddelen noodzakelijk. Speciaal bestek, messen, borden, openers, bekers en nog veel meer handige hulpmiddelen zijn te vinden op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen