Huishouden

Advies voor de keuze van hulpmiddel voor het huishouden:

Schoonmaken en andere huishoudelijke taken kunnen lastig zijn voor mensen met tremoren en bewegingsproblemen. Mensen met de ziekte van Parkinson kunnen daarom baat hebben bij het gebruik van handige hulpmiddelen voor in huis, zoals anti-slip producten.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulpmiddelen voor het huishouden

Problemen bij het uitvoeren van de dagelijkse taken in het huishouden komen bij mensen met de ziekte van parkinson door veel verschillende zaken. Allereerst gaat de fijne motoriek achteruit waardoor bijvoorbeeld het snijden van groentes moeilijker wordt. Daarnaast is het lang staan in de keuken of aan de strijkplank een groot probleem. Of is het de vermoeidheid van deze taken die zorgt dat er geen energie is om de huishoudelijke taken uit te voeren. Hulpmiddelen kunnen bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van leven.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen