Persoonlijke verzorging

Advies bij de keuze voor hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging:

Haren kammen, nagels knippen en tanden poetsen kan lastig zijn voor mensen die last hebben van tremoren en bewegingsstoornissen, zoals bij de ziekte van Parkinson. Er is een uitgebreid assortiment hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging verkrijgbaar. Een selectie van de meest populaire producten vindt u hier.

Er zijn geen producten gevonden.

Persoonlijk verzorging bij de ziekte van Parkinson

Voor de persoonlijke verzorging van mensen die de ziekte van Parkinson hebben zijn er veel hulpmiddelen beschikbaar die helpen bij de dagelijkse verzorging. Bijvoorbeeld speciale kniptangen voor nagels, borstels op lange steel en verdikte tandenborstels voor een betere grip. Kijk op Leef.nl voor het hele assortiment.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen