Toilet

Advies bij de keuze van hulpmiddelen voor het toilet:

Mensen met de ziekte van Parkinson maken vanwege minder controle over de blaas- en darmspieren vaak meer gebruik van het toilet. Door de spier- en bewegingsklachten kan het echter lastig zijn gebruik te moeten maken van een gewoon toilet. Hulpmiddelen, zoals een toiletverhoger en armsteunen, kunnen het gebruik van het toilet makkelijker maken.

Er zijn geen producten gevonden.

Hulpmiddelen voor toilet

Wanneer men de ziekte van Parkinson heeft is het aan te bevelen hulpmiddelen aan te schaffen die het gaan naar de toilet gemakkelijker en veiliger maken. Bijvoorbeeld de plaatsing van beugels. Ook zijn er stoelen verkrijgbaar waar een po onder gehangen kan worden zodat het toilet altijd heel dichtbij is. Kijk voor het hele assortiment op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen