Winkelen per

Selectie verfijnen

Absorptievermogen
 1. Enkele druppeltjes (1)
 2. Kleine scheutjes (3)
 3. Grote scheuten (1)
Productlijn
 1. Attends slip (5)
 2. Tena lady (5)
 3. Tena men (3)
 4. Tena slip (3)
Merk
 1. Tena (3)
 2. Attends (0)

Winkelen per
 1. Actieve filters
 2. Tena men
 3. Alles wissen

Incontinentie

De werking van de blaas wordt door de ziekte van Parkinson beïnvloedt. Er is vaak sprake van snelle aandrang en de blaas kan vaak niet volledig worden leeggeplast. De spieren die moeten zorgen voor het afsluiten van de blaas en de darm werken vaak niet meer optimaal. Hierdoor kan incontinentie voor urine en/of ontlasting ontstaan.

3 Producten
Terug naar boven

Ongewenst urineverlies bij de ziekte van Parkinson

Wanneer iemand de ziekte van Parkinson heeft kan dat de werking van de blaas beinvloeden. De aandrang om te gaan plassen wordt groter, maar de blaas wordt niet meer helemaal leeggeplast. Dat kan leiden tot problemen zoals onstekingen. Ook werkende de spieren die zorgen voor het afsluiten van de blaas en van de darm ook niet helemaal meer goed. Hierdoor kan men ongewenst urine en/of ontlasting verliezen. Lees alle adviezen bij de ziekte van Parkinson op Leef.nl en laat u helpen met de juiste producten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen