Winkelen per

Selectie verfijnen

Wegwerp/wasbaar
  1. Wegwerp (5)
Absorptievermogen
  1. Grote scheuten (4)
  2. Volledige blaasinhoud (4)
  3. Ontlasting (4)
Productlijn
  1. Attends slip (3)
  2. Tena slip (2)
Merk
  1. Attends (3)
  2. Tena (2)

Ontlastingverlies

Advies bij verlies van ontlasting:

Verlies van ontlasting bij de ziekte van Parkinson wordt veroorzaakt door het verlies van functie van de spieren die de sluiting van de darm controleren. Bij ernstige vormen van ontlastingverlies komen de opvangproducten hiervoor meestal in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Bij incidentele klachten kunt u zelf een product aanschaffen. Bij de keuze zijn de pasvorm en de opvangcapaciteit van groot belang.

5 Producten
Terug naar boven

Ongewenst verlies van ontlasting

Wanneer men de ontlasting niet kan worden opgehouden dan spreken we van ongewild ontlastingsverlies, ontlastingsincontinentie, fecale incontinentie of faeces incontinentie. Het is een probleem waar de meeste mensen zich voor schamen en waarvan men denkt dat het niet vaak voorkomt. Helaas is dat niet waar; maar liefst 100.000 mensen in Nederland hebben met dit probleem te maken waaronder de groep Parkinson patiënten. Voor de opvang van ontlasting zijn goede opvangproducten verkrijgbaar. Laat u hierover adviseren.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen