Mobiliteit

Advies voor hulpmiddelen bij mobiliteitsproblemen bij Parkinson:

De ziekte van Parkinson veroorzaakt op termijn mobiliteitsproblemen bij de meeste mensen. Het kan dan handig zijn om geruik te maken van hulpmiddelen die kunnen ondersteunen bij het lopen, opstaan of uit de auto komen. Onderstaand een selectie uit het aanbod hulpmiddelen voor een verminderde mobiliteit bij de ziekte van Parkinson. Een compleet overzicht van alle hulpmiddelen in deze categorie vindt u hier.

Er zijn geen producten gevonden.

Bewegen met de ziekte van Parkinson

Naar buiten gaan is voor veel mensen met de ziekte van Parkinson vermoeiend en inspannend. Men kan bang zijn dat de medicatie niet goed werkt en dat plotseling zoveel symptomen worden ervaren dat bewegen niet meer lukt. Dat wordt een off periode genoemd of freezen. Zeker als dit onverwacht komt of voor de eerste keer, kan het freezen voor veel stress zorgen. Juist die stress kan ertoe bijdragen dat deze situaties makkelijker ontstaan. Toch is het ook voor Parkinsonpatienten belangrijk om te blijven bewegen. Hulpmiddelen kunnen hierbij helpen en steun bieden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen