Winkelen per

Selectie verfijnen

Productvorm
  1. Capsule (1)
Merk
  1. NOW (1)
  2. Sandoz (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Vezels (2)

Obstipatie

Advies bij obstipatie bij mensen met de ziekte van Parkinson:

Obstipatie ofwel verstopping is een veelvoorkomend probleem bij mensen met de ziekte van Parkinson. De klacht wordt zowel veroorzaakt door de ziekte als door de geneesmiddelen die bij de ziekte van Parkinson worden gebruikt. Een goede stoelgang is belangrijk bij de ziekte van Parkinson. Door een trage stoelgang werken medicijnen bij Parkinson namelijk ook trager. Gebruik voor een goede stoelgang vezelrijke producten, zoals psylliumvezels, Metamucil of Volcolon en drink voldoende. Bij bestaande obstipatie kan een mild werkend laxeermiddel zoals Normacol of Transipeg worden gebruikt.

2 Producten
Terug naar boven

Obstipatie bij Parkinson

Een veel voorkomend probleem bij Parkinson is obstipatie, ook wel verstopping genoemd. De klacht wordt meestal door de geneesmiddelen veroorzaakt. Belangrijk is dat de stoelgang normaal blijft zodat de medicijnen goed blijven werken. Gebruik daarom vezelrijk voedsel en vezelrijke producten. Lees ons advies en bekijk ons speciale assortiment voor Parkinson.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen