Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. A.Vogel (1)
  2. Tena (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Overmatige speekselvloed

Advies bij overmatige speelselvloed bij de ziekte van Parkinson:

Bij de ziekte van Parkinson wordt er niet meer speeksel aangemaakt, maar levert het doorslikken van speeksel problemen op. Hierdoor kunnen mensen met de ziekte van Parkinson zelfs gaan kwijlen. Bepaalde geneesmiddelen op recept kunnen de aanmaak van speeksel verminderen, maar kunnen ook ongewenste bijwerkingen geven, zoals droge ogen, obstipatie en moeite met plassen. Bij kwijlen is het belangrijk de huid rondom de mond te beschermen door middel van een barrièrecrème. Om de kleding te beschermen zijn wegwerpslabbers zeer geschikt.

2 Producten
Terug naar boven

Overmatige speekselvorming

Door de ziekte van Parkinson hebben patiënten grote moeite met slikken. Dat zorgt ervoor dat speeksel niet meer wordt doorgeslikt. Er zijn geneesmiddelen die de vorming van speeksel verminderen. Zorg dat de huid rondom de mond beschermt is en geef patiënten bescherming voor hun kleding. Lees alle adviezen over de ziekte van Parkinson op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen