Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (1)
  2. Gloup (1)
  3. Resource (2)

Slikklachten/verslikken

Advies bij slikklachten door de ziekte van Parkinson:

Bij de ziekte van Parkinson gaat het slikken niet meer automatisch. Het kost meer moeite om voedsel weg te slikken en de kans op verslikken en de daarbij behorende complicaties als longontsteking wordt groter. Bij de ziekte van Parkinson komen hierdoor klachten als hoesten en een overmatige speekselvoed (kwijlen) regelmatig voor. Om slikklachten en verslikken te beperken, kunnen dranken worden verdikt met een verdikkingsmiddel, bijvoorbeeld Resource, en/of uit een geschikte beker worden gedronken. Medicijnen kunnen gemakkelijker worden geslikt met een speciale gel (Gloup).

4 Producten
Terug naar boven

Slikklachten bij de ziekte van Parkinson

Een veel voorkomende klacht bij de ziekte van Parkinson is moeilijk slikken. De kans op verslikken neemt daarom toe met de kans op complicaties zoals longontsteking. Om deze klacht te voorkomen of te beperken kunnen dranken worden verdikt met een speciaal product. Ook het gebruik van een speciale beker kan helpen. Lees alle adviezen voor de ziekte van Parkinson op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen