Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Sleepzz (1)

Tandenknarsen

Advies bij tandenknarsen door de ziekte van Parkinson:

De ziekte van Parkinson heeft invloed op de kauwspieren. Hierdoor komt tandenknarsen, met name 's nachts, regelmatig voor. Tandenknarsen is slecht voor het gebit en kan de slaap verstoren. Gebruik van een anti-tandenknars gebitje wordt daarom aangeraden.

1 product
Terug naar boven

Tandenknarsen

Voor mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson is slaap heel erg belangrijk. Goed uitgerust wakker worden geeft meer energie voor de dag. Tandenknarsen is erg vervelend. Niet alleen voor degene die het betreft maar ook voor de partner. Een tandenknarsgebitje kan helpen zodat men beter kan slapen. bekijk het hele assortiment en de adviezen voor bij de ziekte van Parkinson op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen