Winkelen per

Selectie verfijnen

Voor
  1. Vegetariërs (1)
Productkenmerken
  1. Vegetarisch (1)
Productvorm
  1. Tablet (1)
Merk
  1. Lamberts (1)
  2. Salus (2)
  3. Supradyn (3)

Vermoeidheid

Advies bij vermoeidheid en slaapklachten:

De ziekte van Parkinson vergt veel energie van het lichaam. Dat komt niet alleen door de symptomen zoals het beven, waarbij de spieren voortdurend aanspannen en het lichaam voortdurend in beweging is, maar ook door de extra inspanning die nodig is om de dagelijkse handelingen gewoon te kunnen uitvoeren. Tegen vermoeidheid helpt alleen voldoende nachtrust en een gezonde leefstijl.

Wanneer u met uw voeding niet voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt, kunnen tekorten ontstaan. Lukt het niet om voldoende vitamines en mineralen met uw voeding in te nemen, dan kan het gebruik van een multivitamine nuttig zijn. Bij mensen die meer dan 1000 mg levodopa per dag gebruiken, is een regelmatige bepaling van de vitamine B12 spiegel aan te raden, vooral als er klachten zijn over vermoeidheid, een veranderd gevoel in armen en benen en/of een verminderde balans. Wanneer slaapklachten veroorzaakt worden doordat u moeilijk kunt omdraaien in bed, kan een glijzeil uitkomst bieden.

7 ProductenWaarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen