Parodontax Fluoridevrij Tandpasta

Parodontax Fluoridevrij Tandpasta. Actief bij geïrriteerd tandvlees.

 4,59
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Parodontax Fluoridevrij Tandpasta

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het is zeer belangrijk om de tandplak regelmatig te verwijderen door grondig te poetsen. De gespecialiseerde ingrediënten in deze tandpasta bieden u hierbij de nodige ondersteuning. De actieve bestanddelen bestaan hoofdzakelijk uit mineraalzouten (bicarbonaat) en plantextracten.
Traditionele tandpasta’s bevatten doorgaans meestal slechts ongeveer 25% aan gespecialiseerde bestanddelen. parodontax fluoridevrije tandpasta daarentegen bevat tenminste 70% aan gespecialiseerde bestanddelen voor tand en tandvlees. Dankzij deze hoge concentratie kunnen tanden grondig worden gereinigd, de groei van schadelijke bacteriën geremd en helpt het effectief bij het voorkomen van tandvleesproblemen.

  • Daarnaast helpen de gespecialiseerde bestanddelen geïrriteerd tandvlees bestrijden en voorkomen.
  • Parodontax Fluoride Vrij bevat geen fluoride, en is daarom bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een tandpasta zonder fluoride.

 
Bij aanhoudende problemen dient de tandarts te worden geraadpleegd.

Inhoud

75 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Parodontax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen