Parodontax Mondwater

Parodontax is antibacterieel mondwater voor elke dag dat uw tanden (bij dagelijks gebruik) helpt te beschermen tegen bacteriën die tandvleesproblemen kunnen veroorzaken.

 5,49
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Parodontax Mondwater

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Parodontax is antibacterieel mondwater voor elke dag dat uw tanden (bij dagelijks gebruik) helpt te beschermen tegen bacteriën die tandvleesproblemen kunnen veroorzaken. Het bevat fluoride en chloorhexidine. Chloorhexidine vermindert effectief tandplak, de belangrijkste oorzaak van een tandvleesontsteking. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Parodontax Mondwater tot 3 keer meer tandplak verwijdert dan poetsen alleen! De toevoeging van fluoride helpt uw tanden te versterken en tandbederf te voorkomen.

Productvoordelen

  • Verwijdert tot 3x meer tandplak dan met poetsen alleen 
  • Effectieve vermindering van tandplak 
  • Tot 12 uur actief
  • Dagelijkse bescherming tegen tandbederf

Inhoud

500 milliliter

Merk

Parodontax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen