PCH Natriumcromoglicaat Neusspray 40mg/ml

Natriumcromoglicaat 40 mg/ml wordt toegepast ter voorkoming van een ontsteking van het neusslijmvlies.

 8,20
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

PCH Natriumcromoglicaat Neusspray 40mg/ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Natriumcromoglicaat 40 mg/ml wordt toegepast ter voorkoming van een ontsteking van het neusslijmvlies die het gevolg is van een overgevoeligheidsreactie voor een bepaalde stof (zoals bij hooikoorts), indien behandeling met neusspray die 20 mg/ml bevat onvoldoende helpt.

Te gebruiken bij

  • Overgevoeligheidsreacties 
  • Loopneus
  • Verstopte neus
  • Jeuk

Dosering

De gebruikelijke dosering is om de 6 à 8 uur één verstuiving in elk neusgat.

Gebruiksadvies

Voor gebruik moet eerst de beschermkap worden verwijderd Bij de eerste maal gebruik moet u het flesje eerst onder druk brengen Dit doet u door het pompje eerst enige malen in te drukken totdat er een fijne nevel wordt verkregen. Voor het gebruik van de spray de neus eerst goed snuiten Spray eenmaal in elk neusgat waarbij het hoofd rechtop wordt gehouden Daarna de beschermkap weer op het flesje plaatsen

Bijwerkingen

In een enkel geval kan een lichte prikkeling van het neusslijmvlies optreden in het begin van de behandeling. Meestal verdwijnt dit verschijnsel bij voortzetting van het gebruik.

Interacties

Er zijn geen wisselwerkingen van dit geneesmiddel met andere geneesmiddelen bekend.

Zwangerschap / Borstvoeding

Tijdens de zwangerschap en tijdens de periode van borstvoeding dit geneesmiddel uitsluitend gebruiken na overleg met uw arts.

Samenstelling

Natriumcromoglicaat (40 mg per ml), benzalkoniumchloride (0,1 mg per ml), natriumedetaat (0,1 mg/ml) en gezuiverd water.

Inhoud

10 milliliter

Verpakkingsvorm

Kunststof flacon met doseerpomp

Merk

Pharmachemie

Sterkte

40 mg/ml

Hoe te bewaren

Natriumcromoglicaat 40 mg/ml altijd in de originele verpakking, buiten bereik van kinderen en niet boven 25°C bewaren. Dit geneesmiddel mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen